Ličko-senjska županijaObrazovanjeVijestiKarijera

Nezaposleni mladi do 30 godina starosti pozvani u projekt Raise Youth, saznajte kada su termini za Gospić

Marijan Pavičić, voditelj projekta Raise Youth u Gospiću, obavijestio je medije o predstavljanju projekta koji je usmjeren prema nezaposlenim građanima do 30 godina starosti


Udruga GTF iz Zagreba i Grad Gospić kao partneri pozivaju sve mlade nezaposlene ljude do 30 godina starosti koji nisu u sustavu školovanja da dođu na predstavljanje RAISE Youth projekta koji na jedan potpuno inovativan način pruža podršku pri samozapošljavanju mladih osoba na području poljoprivrede s naglaskom na održivu i ekološku poljoprivredu, stočarstvo i proizvodnju hrane, zatim turizma i pružanja usluga, te digitalnih vještina, kodiranja i programiranja – stoji u priopćenju.

Projekt se prilagođava željama, mogućnostima i potrebama korisnika te uz vrhunske stručnjake koji će biti angažirani na projektu daje podršku:

  • Pri odabiru poslovne ideje;
  • Kroz edukacije i treninge po principu učenje kroz rad;
  • Prilikom pisanja poslovnih planova i projekata u svrhu povlačenja sredstava iz EU i ostalih dostupnih fondova;
  • U povezivanju sa sličnim korisnicima projekta i zajedničkom nastupu na tržištu.

Predstavljanje projekta će se održati u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Gospić u ponedjeljak 10.02.2020. u 10h i 13h. Projekt je financiran iz Fonda Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora s ukupno 3,1 milijuna eura.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: gospic.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close