Turizam

Nevrijeme poharalo Hrvatsku

Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba u nedjelju navečer je izvijestio kako je zbog današnjeg olujnog nevremena na području Grada obavljeno 60-tak intervencija vatrogasaca koji su i dalje na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda


Nedjeljno olujno nevrijeme na području Grada Zagreba najviše je pogodilo dijelove Botinca, Dugava, Utrina, Trokuta, Novog Zagreba, Laništa i Svete Klare, priopćili su iz Ureda.

Također navode kako je obavljeno 60- ak intervencija Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i DVD-a koji su i dalje na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda.

“Ured za upravljanje u hitnim situacijama moli građane za strpljenje i razumijevanje jer će sve biti uklonjeno u najkraćem mogućem roku”, poručuju iz Ureda. Piše tportal.hr

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Đurđica Banić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close