VijestiZdravlje

“Neugodnjaci” u seksu koji su sasvim normalni

U holivudskim i pornografskim filmovima, kao i u većini ljubavnih romana seks je uvijek prikazan na savršeni način. Iskustvo i život demantiraju umjetnost, te pokazuju da su čudni zvukovi i neobični izrazi lica sasvim normalna pojava. Štoviše, ovih se situacija uopće ne morate sramiti u spavaćoj sobi


1. Neugodno vam je priznati da se niste seksualno uzbudili
Neki muškarci imaju problem s postizanjem erekcije, a žene s vlažnošću. No to nije razlog za neugodu. Ponekad su naša tijela i mozak u seksualnom raskoraku, te se možemo osjećati kao da nas naši spolni organi razočaravaju.

Treba imati na umu da stres može negativno utjecati na seksualno uzbuđenje, zbog čega je korisno posvetiti dodatno vrijeme predigri. Ako spolni organi otkazuju poslušnost, odgodite zabavu među plahtama za neko drugo vrijeme.

2. Osjećate neugodu jer vam treba dugo vremena da dostignete vrhunac
Neke statistike pokazuju da ženama treba do 20 minuta predigre i seksa kako bi postigle orgazam, a muškarcima od 7 do 14 minuta za ostvarivanje ovoga cilja. Nemojte osjećati stid bez obzira koliko vam je potrebno vremena, već se prepustite užitku zajedno s partnerom, a isprobajte i neke nove tehnike, igračke ili poze.

Glumljenje orgazma je najgora stvar koju možete napraviti, jer tako niste iskreni ni prema sebi, ni prema svojem partneru.

3. Neugodno vam je tražiti neku seksualnu radnju u krevetu
Ušli smo u 2017. godinu, no neki se i dalje srame tražiti ono što zaista žele u krevetu. Komunikacija je najvažniji dio dobrog seksualnog života. Stoga, ako niste zadovoljni onime što se događa u vašem krevetu, otvoreno porazgovarajte s partnerom. Nema srama u iskrenosti.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close