VijestiZdravlje

Neugodnjaci u seksu o kojima svi šute!

Iako je seksualni odnos stratvena radnja tijekom koje je najbolje isključiti mozak i uživati u trenutku, to baš i nije uvijek tako zahvaljujući sitnicama zbog kojih se ponekad malo crvenimo. Donosimo 5 najvećih neugodnjaka u seksu koji se događaju svima


1. Ups! Kakav je to zvuk? Vaginalni vjetrovi nisu nikakva novost. Međutim svaki put kada ih čujete tijekom ili nakon seksa imate potrebu opravdati se ili pak posramiti, ali morate znati kako je riječ o normalnoj pojavi koja se događa svima.

2. Mokra mrlja?! Nisam ja! Mrlja na krevetu između partnera izazvana je ejakulatom. On može biti njegov, ali često je je vaš. Ženski ejakulat zapravo je vaginalna sluz. Ona je tijekom razdoblja ovulacije (10. do 15. dana od prvog dana mjesečnice) vrlo gust i ljepljiv te teško izlazi na vidjelo. Nakon ovulacije on postaje rijedak i tijekom odnosa često završi na plahti.

3. Zašto me boli glava? Ne govorimo o glavobolji već o nestašnim udarcima u glavu tijekom seksa. U žaru strasti lupanje glavom o zid ili o stranicu kreveta česta je pojava koja u trenu može ohladiti situaciju.

4. Kako ono ide ova poza? Ok… a ne tako? Friška veza, osim strasti, sa sobom donosi i male nesigurnosti. Kada se partneri još uvijek dobro ne poznaju promjena poze može biti šlampava. Što točno trebam napraviti? Što on to eksperimentira? Kako je rekao da ide ova poza? Neusklađenost i nepoznavanje partnera ponekad može izazvati nelagodu.

5. Ma je li moguće da mi se baš sada piški? Vrlo česta pojava tijekom seksa, a jača i neugodnija verzija je kada vam u žaru emocija i strasti malo ‘pobjegne’. No znajte kako je riječ o normalnoj pojavi. Pritisak na mjehur može izazvati nekontrolirano uriniranje i snažnu potrebu za mokrenjem.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close