GlazbaTurizamIzdvojeno

NESVAKIDAŠNJI LIVE NASTUP Disclosure predstavlja novi album na Plitvičkim jezerima!

NAJBOLJI BRITANSKI ELEKTRONSKI DUO

Disclosure, engleski duo elektronske glazbe koji čine braća Howard i Guy Lawrence, večeras će se predstaviti jedinstvenim DJ setom na Plitvičkim jezerima.


Nastup producira francuska medijska platforma Cercle i zatvoren je za javnost, no prenosit će se uživo na Facebook stranici Cerclea. Organizatori ističu da glasnoća neće utjecati na prirodu jer će glazbu na licu mjesta čuti isključivo izvođači putem svojih slušalica.

Glazbena industrija trenutačno se suočava s teškim razdobljem, ali iz poteškoća se rađa kreativnost. Zato je Disclosure odlučio za predstavljanje svojeg novog albuma udružiti snage sa Cercleom te svijetu predstaviti „Energy” s veličanstvenih Plitvičkih jezera u Hrvatskoj. Nadahnjujući house ritam u potpunosti se uklapa u prirodno okruženje koje pružaju jezera.”

Događanje možete pratiti uživo od 19 sati putem Facebook livea na linku.

Lundi 17 août, nous avons le plaisir d’inviter Disclosure à l'occasion de la sortie de leur nouvel album "Energy". Le…

Gepostet von Cercle am Donnerstag, 13. August 2020

.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Disclosure

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close