Lifestyle

Nestali Pero Klarić posljednji put je viđen na izlazu s autoceste Gospić

Pero Klarić (59) iz Solina posljednji put je viđen 18. listopada 2016. godine, i od tada mu se gubi svaki trag.


Klarić je inače rodom iz Bihaća, imao je prebivalište u Korenici gdje je i živio i radio donedavno kad se razveo, a posljednjih nekoliko mjeseci imao je prijavljeno boravište u Solinu. Dok je živio u Korenici radio je kao zaštitar u Fini, a u Splitu je nakon dolaska radio kao civilni zaštitar po trgovinama.

Prema opisu koji je objavljen na nestali.hr, Klarić je visok oko 190 centimetara, ravne prosijede kose, kestenjastih velikih očiju, velikih ušiju, ovalnog lica i srednje razvijene građe, a na desnoj nozi ima tetovirane golmanske rukavice i nogometnu loptu.

Kako je njegov brat Zlatko ispričao za Slobodnu Dalmaciju, Pero je tog 18. listopada krenuo svojim golfom 3 boje trule višnje i registracijske oznake GS 495 CI iz Solina prema Gospiću kako bi posjetio srednjeg od svoja tri sina. No, do sina nikada nije došao, a nitko otada nije vidio ni njega ni automobil. Posljednji trag koji postoji jest snimka nadzorne kamere koja pokazuje da je izišao s autoceste na izlazu Gospić oko 18 sati toga utorka.

Brat dodaje kako mu je mobitel ugašen i ne može mu se ući u trag. Kaže da Pero nikada nije imao puno novca, stanovao je kod sestre u Solinu, a od plaće je odvajao i za alimentaciju. Zlatko kaže da se tijekom svih ovih mjeseci nigdje nije pojavila informacija da je nekome nešto dugovao, da je upao u neke probleme i slično.

Više na 24sata.hr

 

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: nestali.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close