Ličko-senjska županijaPolitika

NESTALA DJEVOJČICA Sirijac traži petogodišnju kćer, posljednji put viđena kod Plitvica u Smoljancu

Foto: Twitter

Lička migrantska kriza se nastavlja. Sirijac koji je prelazio granicu preko Plješivice i pograničnog područja na Plitvicama između BIH i Hrvatske, sa svojom kćeri je došao do trgovine nedaleko Koranskog mosta kako bi kupio hrane nakon dugog puta. U trgovini ga je uhvatila policija, te poslala natrag u Bosnu i Hercegovinu.

Iako je policiji pokušao objasniti da ima petogodišnju kćer Alisu i da je ona s njim, policija to nije uvažila i nije mu vjerovala.

Putem Twittera on sada pokušava pronaći kćer, posljednji put je viđena u Smoljancu. Ukoliko imate bilo kakvih informacija o nestaloj petogodišnjoj djevojčici Alici, obratite se u najbližu policijsku postaju.

– Nismo imali hrane i stao sam u lokalnih trgovini da kupim neke namirnice. Tu me uhvatila hrvatska policija, strpala u auto i vratila natrag u Bosnu. Rekao sam im da mi je tu kćer, molio ih da nas ne razdvajaju. Nisu mi vjerovali – kaže migrant iz Sirije koji traži svoju kćer. Pogledajte video.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Twitter

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close