LifestyleIzdvojeno

NERADNI DANI Šest blagdana i praznika iduće godine pada na vikend

NIŠTA OD SPAJANJA

Sljedeće godine neće biti lako spajati produljene vikende jer dosta praznika i blagdana pada na ionako neradne dane vikenda.


Ipak, ako na vrijeme želite isplanirati kraći godišnji odmor, u nastavku saznajte na koje dane pada koji blagdan.

Prvi neradni dan u 2021. godini je Nova godina koja pada na petak, dok Sveta tri kralja padaju na srijedu.

U travnju su 2 blagdana, a to su Uskrs 4. travnja i Uskrsni ponedjeljak 5. travnja.

U svibnju neće biti spajanja s obzirom na to da Praznik rada (1. svibnja) pada na subotu, a Dan državnosti koji se obilježava 30. svibnja je nedjelja.

Čak 2 produljena vikenda nas očekuju u lipnju jer Tijelovo pada na četvrtak (3. lipnja), a Dan antifašističke borbe na utorak (22. lipnja).

Iako su u kolovozu 2 praznika, možete otići na samo jedan produljeni vikend i to u četvrtak 5. kolovoza kada je Dan domovinske zahvalnosti, dok Velika gospa (15. kolovoza), pada na nedjelju.

Prva spajanja nakon ljeta očekuju nas tek u studenom kada u četvrtak (1. studenog) obilježavamo Dan svih svetih, a u četvrtak (18. studenog) Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

U tradicionalno najveselijem mjesecu u godini, prosincu, na žalost nećemo imati produljeni vikend jer Božić i Sveti Stjepan padaju na subotu i nedjelju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Centar zdravlja | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close