VijestiScena

Nera na tragu Đavola korača stazom beskraja

“Stazu beskraja” prvi put su krajem osamdesetih snimili korčulanski Endemi, ali je nikad nisu objavili.


Pjesma je skladana u stilu doo-wopa, na tragu bendova poput The Platters, The Skyliners i The Duprees, a najviše pod utjecajem Nene Belana i njegovih Đavola koji su u to vrijeme bili na vrhu popularnosti.

Danas, 30 godina kasnije, istom stazom beskraja prošetala se i Nera Šulentić kojoj je ovo treći službeni singl koji objavljuje za Croatia Records. I ovoga puta iza glazbe, stihova i aranžmana stoji Sandro Bačić, producent i vlasnik Studija Picaboca iz Slavonskog Broda. Spot je režirao Stjepan Đaković koji je jako lijepo opisao proces nastajanja jedne pjesme, od ideje, pisanja stihova, do realizacije, odnosno snimanja.

Nera nakon prošlog hit singla “2 i 2”, koji je bio u čardaš stilu, nastavlja u sanjivom tonu te predstavlja pravu proljetnu poslasticu. S buđenjem najljepšeg godišnjeg doba, budi se i Nerina staza beskraja!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close