Kućni ljubimciGrad Zagreb

Nepotrebno je nekome potrebno!

Svatko od nas posjeduje neku stvar koja mu više nije potrebna i koja sakuplja prašinu.


Projekt humanitarne svrhe „Nepotrebno je nekome potrebno“ pokrenula je studentska udruga eSTUDENT. Na ovome projektu surađuju s udrugom kojoj će donirati prikupljene stvari po završetku projekta. Projekt započinje 6. ožujka te će trajati do 17. ožujka 2017. godine.

Cilj ovog projekta je sakupljati stvari koje ljudima više nisu potrebne te ih darovati onima kojima su potrebne. Ove godine projekt se fokusirao na prikupljanje potrepština za životinje. eSTUDENT je ostvario suradnju s Noinom Arkom, udrugom za pse kojoj će prikupljene stvari biti poklonjene. Svaka donacija u obliku deka, igračaka, ogrlica i posuda za hranu za pse je dobrodošla. Također, poželjno bi bilo da donirane stvari budu spremne za uporabu, odnosno da su tehnički i higijenski ispravne.

Prikupljanje stvari odvijat će se na tri lokacije, na Ekonomskom, Veterinarskom i Učiteljskom fakultetu. 

Projekt „Nepotrebno je nekome potrebno“ je samo jedan od projekata koje tim za društveno odgovorno poslovanje (DOP) ili Angels provodi tijekom cijele akademske godine nastoji djelovati na dobrobit kako same Udruge, tako i ukupne akademske zajednice. Misija DOP-a je djelovati na dobrobit cijele akademske zajednice te potaknuti studente na promjene i humanitarnost.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close