Vijesti

Neobičan test otkriva mnogo toga o vašoj osobnosti

Portal x-ica donosi jedan neobičan test koji će vam otkriti nešto o vašim mislima i vašem karakteru, a što je do sada možda bilo skriveno, odnosno niste toga bili svjesni.


Dobro pogledajte ovu fotografiju i odgovorite na pitanje: Vidite li čovjeka unutar ili izvan kuće?

Čovjeka vidite unutar kuće

To pokazuje da ste sasvim normalno ljudsko biće koje izbjegava sukobe kad god može. Vi radije pokušavate pronaći mirne načine kako komunicirati s ljudima ili riješiti neke probleme. U konflikte ulazite samo u krajnjoj nuždi, kada ne postoji drugi način.

Čovjeka vidite izvan kuće

To pokazuje da cijenite iskrenost i otvorenost iznad svega. To vam je prioritet u životu bez obzira na to što drugi mislili o tome i neovisno hoće li vas to uvaliti u probleme – jer mnogi ljudi ne vole čuti pravu istinu. To je razlog zašto imate puno prijatelja, ali i neprijatelja.

Čovjeka vidite i u kući i izvan nje

Vi ste vrlo originalno i kreativno biće. Vaša mašta je stalno aktivna, a pobrinete se i da vaši prijatelji koriste svoju. Također, imate odličan smisao za humor. Način na koji vam um radi često zabavlja druge dok im ukazujete na razne apsurdnosti života – čak i kada se naljute na vas, napravit će to s osmijehom. Oni znaju da ste rođeni s tim darom, i prihvaćaju vas takvima kakvi jeste.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: x-ica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close