Grad ZagrebScena

Neno Belan slavi tri obljetnice u Domu sportova

Neno Belan će sa svojim Fiumensima na koncertu ”Ljubav i moda’’ u subotu 27. veljače u zagrebačkom Domu sportova proslaviti tri obljetnice – 30 godina svoje karijere, 30 godina od svog prvog albuma u karijeri ”Ljubav i moda” i 30 godina od svog prvog koncerta u legendarnom Kulušiću s Đavolima koji je zajedno s izlaskom tog albuma ujedno označio i početak Belanove profesionalne glazbene karijere koja traje i danas.


Ovo definitivno neće biti običan koncert, već pravi scenski spektakl koji je urodio suradnjom velikog broja umjetnika.

Redateljica Nina Kleflin vodi cijeli kazališni koncept u tri čina gdje će Belan s bendom u prvom činu izvesti cijelu ploču Đavola ”Ljubav i moda”. Bend će svirati na originalnim instrumentima na kojima su pjesme snimljene, a bit će obučeni upravo onako kako su izgledali 80-ih! Za kostime je zadužena Sara Lovrić. U drugom činu Belan nastupa s Mediteranskim orkestrom koji uz Fiumense čine gudački kvartet Prelude, Surka Beat Box i udaraljke, dvije mandoline, dodatna gitara i solo violina.

Pročitajte više na dalje.com


Foto: Neno Belan Facebook

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close