Scena

Nenad Vetma predstavlja Konavoku

„Konavoka“ je drugi singl i spot Nenade Vetme s njegovog aktualnog albuma „Ne umire pisma“. U spotu redatelja Tina Bilandžića, naočitu Konavoku glumi poznata dubrovačka odvjetnica Ana Birimiša, a u spotu se pojavljuju i članovi KUD Ćilipi.


Volim cijeli dubrovački kraj i već sam dugo imao želju pjesmom se zahvaliti mojoj publici na jugu Dalmacije. Iako imam tu privilegiju da imam sjajnu publiku diljem regije prekrasni Konavli su zaslužili ovako lijepu pjesmu. Upravo zato sam je odabrao za drugi singl s albuma. Isto tako želeći da sve bude autentično snimio je sam je na dubrovačkom dijalektu”, objasnio je Vetma.

Snimanje spota trajalo je tri dana, a u njemu Vetma glumi kapetana broda rastrzanog između ljubavi prema moru i lijepoj Konavoki. Nježna i emotivna balada koja odiše mediteranskim ugođajem, prekrasni Konavli te ples koji se tradicijski pleše ispred Crkve u Ćilipima zasigurno će pridonijeti promociji ovog kraja čime je Nenad Vetma još jednom pomogao Udruzi koja se bavi očuvanjem prirodnih ljepota i hrvatske tradicije, čiji je član.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close