VijestiScena

Nenad Vetma i Marina Fernandez snimili prekrasnu božićnu pjesmu “Christmas Dedication”

Prekrasnu božićnu pjesmu snimili su ovih dana Nenad Vetma i Marina Fernandez‘Christmas Dedication’ potpisuje Srećko Felix Boban, a u aranžmanu Ante Toni Lasana dobila je prepoznatljivo božićno glazbeno ruho.

“Pjesmu sam imao već neko vrijeme spremnu, ali je nisam snimio jer mi se činilo kao da nešto nedostaje. Prolazeći kraj jednog splitskog bara čuo sam predivan ženski glas zbog koji me naprosto privukao. Ugledao sam Marinu i znao sam da je njezina pojava i njezin savršen vokal ono što želim u pjesmi. Predložio sam joj suradnju i na moju sreću Marina je pristala. Pjesma je na engleskom jeziku pa su me mnogi pitali jel to obrada neke strane poznate pjesme, ali nije. Glazba ima univerzalni jezik i nadam se da će je urednici radio postaja emitirati jer je u pjesmi uhvaćena božićna atmosfera, njegov smisao, a to je da smo zajedno s onima koje volimo”, objasnio je Vetma.

https://youtu.be/rLyLOkdrtPE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close