Zdravlje

Nemate mužar? Možda je pravo vrijeme da ga kupite!

Mužar je jedno od onih kuhinjskih pomagala za koje ste uvjereni da vam ne treba, ali evo zašto vam je ipak potreban!


Ako ste nekada i pomislili na kupnju mužara odustali ste jer ste pronalazili zamjenu: blender, mlinac za kavu, multipraktik…ali jedno je sigurno, dojam je potpuno drugačiji kad sami pripremite svoj pesto, postepeno dodavajući maslinovo ulje, svježi bosiljak ili malo parmezana. Boje i okusi koji se pojavljuju pod tučkom nas daleko više vesele!

Ono na što trebate paziti prilikom kupnje mužara je svakako materijal od kojeg je napravljen, najbolji je onaj od granita. Najbolji mužari su jako zaobljenog oblika, a kada se radi o veličini, radije birajte velike nego malene.

Donosimo vam šest razloga zašto biste svakako trebali nabaviti kvalitetan mužar!

1. Ruke vam više nikada neće imati miris češnjaka

Mužarom ćete uspjeti usitniti češnjak maksimalno, bez da vam neugodan miris ostane na rukama.

2. Pesto će vam postati nova najdraža hrana

Svi pravi kuhari znaju da pesto nije istog okusa ako se radi u mužaru ili u blenderu. U mužaru se svi sastojci toliko prožmu da ćete jesti tjesteninu genovese svaki dan.

Pročitajte više na jutarnji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: toriavey

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close