Lifestyle

Nemate cuge u blizini Osijeka? Drugi misle na vas!

Organizirali ste druženje. Pozvali ste 4 osobe, ali je svatko neplanirano poveo još jednu osobu sa sobom. Odjednom vas ima duplo više. Društvo je ugodno, prostora ima dovoljno, no pića je brzo ponestalo jer niste pri kupnji računali na iznenadne goste. Trgovine su se u tom trenutku već zatvorile. Vi imate problem, a Dublin ima za vas rješenje.

Dublin je prva osječka dostava pića. Ovdje se radi o dostavi na kućnu adresu po principu klasičnog cateringa, naručene telefonski ili online putem web stranice. Od nedjelje do srijede radno vrijeme im počinje u 18, a završava u 4 sata. Od četvrtka do subote dostavljaju od 18 do 6 sati.

Osim pića nude vam i duhanske proizvode, čipseve i ostale grickalice, slatkiše, sendviče, žvakaće gume, plastične čaše i ostale sitnice. Cjelokupne ponude i cjenik su na njihovom službenom webu (www.dublin-dostava.com), a cijene su i više nego pristupačne. Cijena dostave za grad Osijek i Višnjevac je 5 kn, a minimalan iznos narudžbe 49 kn (cigarete ne ulaze u to).

Dublin je mislio i na vas, dostavio vam je piće i svi gosti su bili zadovoljni. Vjerujem da i vi smatrate ovo dobro osmišljenom idejom. Mislite li da bi ovakvo nešto bilo dobro imati i u drugim gradovima? Oni su se odlučili na taj potez. Možda nas iznenade i drugi gradovi pa otvore nešto slično, nikad se ne zna.

Tekst: Jasminka Troha

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close