VijestiScena

Nemanja Nešić objavio video spot za šansonu “Predjesenji dan”

Nemanja Nešić, novosadski glazbenik kojemu je Croatia Records u travnju prošle godine objavila album “Sve što slutnja šapne”, snimio je spot za šansonu “Predjesenji dan”.


Ovu pjesmu, baš kao i ostale s albuma “Sve što slutnja šapne”, napisao je jedan od najznačajnijih hrvatskih pjesnika svih vremena, Dobriša Cesarić.

Glazbu na Cesarićeve stihove potpisuje sam Nemanja, dok je njegov brat Svetozar raspisao aranžman. Svetozar Nešić ujedno je producent albuma kao i redatelj spota koji je premijerno emitiran na CMC televiziji. Album s 13 pjesama – ‘Sve što slutnja šapne’, prvi je Nemanjin album u nakladi Croatia Recordsa, objavljen 22. travnja, uoči Dana prodavaonica ploča. Album je sniman u studiju Do-re-mi u Novom Sadu, tijekom rujna i studenog 2016. godine. Prekrasno likovno oblikovanje albuma potpisuje Siniša Cvahte.

Nemanja će sredinom studenog nastupiti na Chansonfestu u Zagrebu s autorskom pjesmom “Le Peintre”.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close