Scena

“Nema srca tko pobjegne od ovakve ljepote” – poslušajte OAZU Zvonimira Tonkovića!

Zvonimir Tonković, profesor tambure iz Otočca i član tamburaškog sastava Patrioti, objavio je  “Oazu” – instrumentalnu skladbu rađenu za potrebe turističkog spota “Srce Gacke”.


Promotivni film”Srce Gacke” predstavljen je u listopadu ove godine. Uz glazbu Zvonimira Tonkovića u filmu se nižu prizori prirodnih i kulturnih znamenitosti Otočca i okolice, a Tonković je inspiraciju dobio čim je pogledao prve kadrove filma.

Tonković je jučer na svom YouTube kanalu objavio cijelu skladbu koja nosi naziv “Oaza” te spot koji prikazuje zimski ugođaj u Gackoj dolini, a o svemu je obavijestio na Facebooku:

“…ponekad kazu, “idi dalje, idi van” …odgovor je uvijek isti. “Nema srca tko pobjegne od ovakve ljepote” Skladba “Oaza” radjena je za potrebe reklamnog spota “Srce Gacke” – TZ Otocac, a ovdje ju mozete čuti u cijelosti. Pobjegli smo “juzini” i uhvatili nekoliko lijepih kadrova, a igrom slucaja dobili smo i glavnog glumca koji je svoju ulogu odigrao savrseno. Sretni, ugodni i topli nadolazeci blagdani svima.

Poslušajte Tonkovićevu Oazu na linku!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close