Scena

“Nema srca tko pobjegne od ovakve ljepote” – poslušajte OAZU Zvonimira Tonkovića!

Zvonimir Tonković, profesor tambure iz Otočca i član tamburaškog sastava Patrioti, objavio je  “Oazu” – instrumentalnu skladbu rađenu za potrebe turističkog spota “Srce Gacke”.


Promotivni film”Srce Gacke” predstavljen je u listopadu ove godine. Uz glazbu Zvonimira Tonkovića u filmu se nižu prizori prirodnih i kulturnih znamenitosti Otočca i okolice, a Tonković je inspiraciju dobio čim je pogledao prve kadrove filma.

Tonković je jučer na svom YouTube kanalu objavio cijelu skladbu koja nosi naziv “Oaza” te spot koji prikazuje zimski ugođaj u Gackoj dolini, a o svemu je obavijestio na Facebooku:

“…ponekad kazu, “idi dalje, idi van” …odgovor je uvijek isti. “Nema srca tko pobjegne od ovakve ljepote” Skladba “Oaza” radjena je za potrebe reklamnog spota “Srce Gacke” – TZ Otocac, a ovdje ju mozete čuti u cijelosti. Pobjegli smo “juzini” i uhvatili nekoliko lijepih kadrova, a igrom slucaja dobili smo i glavnog glumca koji je svoju ulogu odigrao savrseno. Sretni, ugodni i topli nadolazeci blagdani svima.

Poslušajte Tonkovićevu Oazu na linku!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close