HrvatskaVijesti

“Neka nova jutra” – novi hit Crvene jabuke

Novom baladom “Neka nova jutra” legendarna Crvena jabuka ponovo potvrđuje status jedne od najuspješnijih pop rock grupa na ovim prostorima.


Novi singl i spot ujedno su i najava njihovog novog istoimenog studijskog albuma koji će se već 18. studenog naći na tržištu.

S autorima ovog singla, Mirkom Šenkovskim Geronimom i Draganom Kajtazović–Šenkovski, Dražen Žerić Žera je surađivao i na prethodna dva studijska albuma “Nocturno” i “Tvrđava”, a njihova plodna suradnja nastavila se i na novom albumu. Gost u naslovnoj pjesmi albuma je glumac Mirsad Ibišević koji recitira stihove iz pjesme “Vječni prsten” Tina Ujevića.

Bračni i kreativni par Šenkovski potpisuju i režiju novog spota u kojem se osim Žere i Mirsada Ibiševića pojavljuje i glumica Nives Mušić. Novi album i novih čak petnaest pjesama zaokružit će vrlo uspješnu godinu Crvene jabuke.

Vrhunski koncerti, dupkom ispunjeni koncertni prostori i publika željna odlične energije koja je na njihovim koncertima zagarantirana, pokazuju kako je ljubav kojom su tako snažno prožete sve pjesme Crvene jabuke najveći pokretač koji i Crvenu jabuku nezaustavljivo tjera naprijed već preko trideset i pet godina.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close