Film i TV

Neistina iz “Prljavog plesa” koju ne znaju ni najveći obožavatelji

Patrick Swayze i Jennifer Grey nisu bile jedine zvijezde filmskog hita iz osamdesetih ‘Prljavi ples’. Planetarnoj popularnosti filma pridonijelo je i glavno mjesto radnje – resort kod Kellermana koji se ne nalazi tamo gdje ste mislili


Radnja ‘Prljavog plesa’ odvija se u resortu Kellerman, koji se prema priči glavnih likova filma nalazi u saveznoj američkoj državi New York. No, tek rijetkii znaju da je film sniman u hotelu Mountain Lake, koji i danas posluje u Pembrokeu, u američkoj saveznoj državi Virginiji.

Ljubitelji filmskog hita iz 1987. godine uplaćuju turističke aranžmane kako bi uživali u rustikalnom interijeru, drvenim kolibama i velikom jezeru u kojem su Johnny i Baby vježbali za slavni skok završnog plesa.

Na krilima velikog uspjeha ‘Prljavog plesa’ hotel tijekom ljeta organizira posebne projekcije filma, grupne škole plesa, lov na blago, natjecanje s lubenicama i druge aktivnosti u kojima su mogli uživati i gosti resorta Kellerman u filmu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: gma.yahoo.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close