VijestiGrad ZagrebScena

“Negativ” – novi singl The Frajli uoči novog albuma i zagrebačkog koncerta!

U svibnju popularni novosadski bend The Frajle slavi točno 10 godina putovanja, pjesama, smijeha, koncerata i nevjerojatne energije.


Četiri iznimne žene – Marija, Nevena, Jelena i Nataša odlučile su ovu obljetnicu proslaviti novim albumom obrada, ali i novim koncertima. Slavljeničko raspoloženje nastavljaju novom pjesmom “Negativ” u kojoj su ostvarile suradnju s jednom od najpoznatijih makedonskih pjevačica, Tijanom Dapčević. Ovo nije njihova prva suradnja jer ih već godinama veže prijateljstvo i ljubav prema glazbi. Ovo je pjesma s kojom je Tijana pobijedila na Sunčanim skalama 2002. godine, a sada stiže u jednom drugačijem aranžmanu. Spot za pjesmu režirali su Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Tijana je prekrasna, duhovita i svoja, a uz sve to i divna glazbenica. Nakon prve suradnje znale smo da želimo nešto opet s njom napraviti, i evo, sve nam se poklopilo na pjesmi ‘Negativ’. Presretne smo i ne možemo dočekati da naš novi album dođe konačno u ruke publike, izjavile su Frajle povodom nove pjesme i albuma koji će se zvati “Ovraduj me” i bit će u prodaji tijekom svibnja.

“Negativ” dolazi nakon obrade Vanninog hita “Ako je vrijedilo išta” kojeg su zajedno snimile upravo s Vannom.

The Frajle su poznate i po svojim energičnim nastupima, a prva prilika za novo koncertno druženje u Zagrebu je 12. travnja kada djevojke nastupaju u Johannu Francku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close