ScenaTurizam

Nedostaju vam djelatnici za rad u hotelu, restoranu ili kafiću? Postoji rješenje!

Turizam i ugostiteljstvo čini kategoriju djelatnosti sa sve izraženijim problemom nedostatka radne snage. Dok se na obali zbog sve uspješnijih turističkih sezona naglo povećava potreba za dodatnim djelatnicima, ugostitelji na kontinentu često ostaju bez do tada zaposlenih djelatnika.


Bez dovoljnog broja djelatnika, a posebno onih educiranih i motiviranih, trpi poslovanje svakog poslovnog subjekta. S ciljem bržeg, jednostavnijeg i pravovremenog zapošljavanja upravo takvih djelatnika, MojPosao portal organizira virtualni Sajam poslova u turizmu.

Sajam će se održati od 22. do 28. veljače na web adresi mojposaouturizmu.net. Online forma sajma omogućuje znatno veći pristup tražiteljima posla, čak i izvan granica Hrvatske.

Kako bi realizacija zapošljavanja također bila jednostavna i brza, osiguran je chat i video intervju sa željenim kandidatima, ali i dodatni alati za sveobuhvatnu prezentaciju tvrtke kao poželjnog poslodavca.

Kako biste se na vrijeme privukli one kandidate koji će vam osigurati neometano poslovanje i u nadolazećoj godini, pozivamo Vas da se priključite Sajmu poslova u turizmu, uz druge poslodavce iz područja turizma i ugostiteljstva.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close