VijestiScena

Neda Ukraden objavila Terapiju za CMC

Neda Ukraden odlučila je pripremiti nas za ljetne dane posebnom glazbenom terapijom. Pjesma jedinstvenog naziva“Terapija” bit će siguran plesni hit, idealan za ljetne mjesece pred nama. Singlom s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, 11.6., Neda ujedno najavljuje i novi studijski album koji će ubrzo ugledati svjetlo dana.

‘Terapija’ je priznaje sama Neda, totalno drugačija pjesma koja je izuzetno veseli. “Autori su Filip Miletić i Miloš Roganović, dvojac poznatiji kao FM Play. Posebno me oduševila sjajna ekipa i atmosfera koja se stvorila oko cijele pjesme.”

Terapiju prati i odličan video spot snimljen pod redateljskom palicom Daria Radusina na predivnim lokacijama slovenskog Portoroža. Za potrebe snimanja novog spota, uvijek spremna na šalu i odličnu zabavu, Neda Ukraden predstavila je novi styling, dugu crnu kosu, čime je iznenadila obožavatelje. 

“Nova ekipa, nova energija, a posebno su me oduševili plesači plesnog studija Escape iz Zagreba koji su pravi akrobati. Malo smo se igrali novim starim izgledom. Duga crna kosa, 70- 80-ih godina je bila moj zaštitni znak i fanovi su bili razočarani kada sam se ošišala i promijenila, da tako kažem izgled. Zato smo se sada malo igrali i jako mi se svidjelo, te je za mene ovo bilo neponovljivo iskustvo”, ističe Neda.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close