VijestiScena

Neda Ukraden novom pjesmom i video spotom ‘Kao vino i gitara’, najavljuje zlatni jubilej u Lisinskom!

Savršen uvod u zagrebačku proslavu zlatnog jubileja, pedeset godina karijere, priredila je danas jedinstvena Neda Ukraden.


Pred nama je nova pjesma i video spotKao vino i gitara‘, ali za razliku od svega u posljednje vrijeme, realizirana u retro stilu. Neda je ovom pjesmom napravila svojevrsnu posvetu, zlatnim 80-im, kada su njezina izdanja dosezala dijamantne naklade.

“Spomenutu skladbu napravio je moj provjereni tim, Dušan Bačić i Bojan Dragojević, ali u jednom sasvim drugačijem izričaju od onog što smo do sada radili! Dugo sam tražila i konačno našla pjesmu, koja je u maniri mojih najvećih hitova iz 80-tih! Pjesma se na prvo slušanje može pjevati i to smo osjetili dok smo snimali video spot u Staroj vuri u Samoboru! Na kraju snimanje se pretvorilo u feštu i svi su pjevali!

Dio snimanja odvijao se i na prekrasnoj Opatijskoj rivijeri, u Voloskom, u koji su se jako lijepo uklopili glazba i ambijent!  Redatelj je Dario Radusin, s kojim sam već radila i jako dobro smo se razumijeli”, istaknula je ovom prigodom Neda.

‘Kao vino i gitara’ ostat će kao jedna od posebnijih pjesama u Nedinoj iznimno bogatoj karijeri, zbog činjenice da je upravo za vrijeme snimanja iste, pjevačicu zatekla vijest o iznenadnoj smrti majke Anđelije, “Kako me je tijekom snimanja na ovoj pjesmi zadesila  vijest o maminoj smrti, željela bih upravo njoj, kojoj sve dugujem, posvetiti ovu pjesmu”.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close