KolumneVijesti

NE MIJENJAMO IME: “Lika Cayka” je bila prvotravanjska šala!

I ove godine odlučili smo se našaliti, ali na naš račun. Dakle, svi oni koji su se razveselili sa “Lika Cayka”, rastužite se, a svi oni koji su se rastužili zbog promjene, razveselite se! Takav korak jedan je od onih “nikad” poteza koje ne bi napravili. Prije tri godine udarili smo temelje drugom pogledu na partije u županiji, i isto toliko traje naša mala velika borba za nešto normalno, kvalitetnije i drugačije, na više područja; marketinga, organizacije, odnosa s javnošću i odgovornosti za svaku informaciju koju vam pustimo na čitanje ili gledanje.

Jučerašnji dan bio je i svojevrsni test, i priznajemo da smo očekivali pozitivnije reakcije od dobivenih. Osim šoka, oduševljenih “cajkom” nije bilo, iako napominjemo kako nemamo apsolutno ništa protiv te glazbe. Narodnjaci su sastavni dio županijske glazbe, i to je sasvim legitimno jer se ljudi zabavljaju. Naša misija je samo proširiti vidike, i ponuditi nešto drugačije, a jučer se pokazalo da “cayka” to nije, a “clubbing” i dalje jest. Drago nam je zbog toga, i zato vas još jednom pozivamo da sudjelujete s nama u stvaranju Lika Clubbinga.

Prva prilika je 11. Travnja 2014., White night u Gospiću s DJ Tonijem i DJ Vrxx-om, vidimo se na clubbing noći u bijelom!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close