Glazba

ND Mag s Ibize predstavlja DJ MAX-ov Welcome To The Club live stream

PRATITE UŽIVO

Povezanost eminentnog hrvatskog glazbenog umjetnika, DJ-a i producenta, DJ MAX-a sa Španjolskom te posebno s Ibizom nije prekinuta niti u ovom kriznom razdoblju, izazvanom COVID-19 pandemijom.


Krajem ožujka objavljen je intervju u madridskom časopisu Vicious Magazine. Nakon uspješne premijere live stream-a jednosatne Welcome To The Club #stayathome epizode, prošle srijede (22.travnja), cijenjeni časopis ND Mag s Ibize uključio se u projekt DJ MAX-ovog video stream-anja iz dnevnog boravka pod službenim nazivom ND Mag presents: Welcome To The Club #stayathome live show by DJ MAX.

Uz poruku #ostanidoma (#stayathome), ove srijede od 22 sata možete pratiti DJ MAX-ov nastup u živo na Facebok stranicama:

https://www.facebook.com/nightanddaymagazine/videos/1212567269074327/

– https://www.facebook.com/djmax.eu/videos/224107679030202/

DJ MAX, hrvatski DJ i producent, autor kultne i ujedno najdugovječnije emsije Dobro došli u klub (Welcome To The Club) na Drugom programu Hrvatskog radija, prošle sezone je na Ibizi organizirao seriju od devet Welcome To the Club Pool Party-a te, nakon ukupno osamnaest nastupa, sezonu završio s velikim intervjuom na dvije stranice ND Mag časopisa.

Ovime se nastavlja suradnja i u ovoj velikoj krizi izazvanoj COVID-19 virusom, u vrijeme kada je neizvjesna budućnost svih umjetnika i sudionika svjetske glazbene industrije.

Nakon izvrsne prošle ljetne sezone ova je trebala biti još jedan korak dalje u internacionalizaciji mog brenda Welcome To The Club. No, dogodio se virus, moji predsezonski nastupi po Italiji odgođeni su do dalnjeg, a bojim se da se svi moramo polako okrenuti prema sezoni 2021. U Zagrebu je još dodatno sve zakompolicirao potres pa je vrijeme pred nama stvarno izazovno. Upravo zbog potresa sam tek prošli tjedan startao video stream. Hvala svima na pozitivnim komentarima i drago mi je da se već nakon prve epizode u širenje moje pozitivne energije putem glazbe u ovaj projekt uključio ND Mag. Time se moja prisutnost na Ibizi nastavlja u ovakvom, danas jedino mogućem obliku, ali svi moramo ovu situaciju shvatiti ozbiljno i maksimalno se danas fizički distancirati kako bismo bismo ponovno mogli biti zajedno u klubovima i na festivalima.”, izjavio je DJ MAX i dodao: “Uz ove video stream epizode srijedom, pozivam vas da slušate moje radijske emisije svakog petka na EJR Radiju iz Amsterdama te Welcome To The Club emisije putem ITunes, Mixcloud, Stitcher, TuneIn i Spotify servisa.”

ND Mag, odnosno Night & Day Magazine, više od desetljeća prati i obrađuje noćni i dnevni život Ibize. Mjesečnik u printanom izdanju te prisutan u digitalnom obliku putem društvenih mreža i web stranica, svojim je inovatvnim pristupom postao jedan od najznačajnih medija na “bijelom otoku”, a prisutan je s posebnim printanim edicijama od Italije preko SAD-a do Meksika.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close