Scena

Navike zbog kojih ćete na poslu izgledati neprofesionalno

Savršenstvo ne postoji, pa ga tako nema ni na radnom mjestu. No, bitno je uložiti znanje, trud i vrijeme, pokazati da vam je stalo do posla koji obavljate jer takve stvari ukazuju na vašu profesionalnost i utječu na tijek vaše karijere. Tako je stvaranje ispravnih navika vrlo važno, a ovih deset radnih navika svakako trebamo izbjegavati, piše zadovoljna.dnevnik.hr


1. Korištenje emotikona

Oduprite se slanju poruka ili e-mailova koji sadrže emotikone, pogotovo ako su namijenjeni šefu. Tada se vrlo lako komunikacija može pogrešno shvatiti. Iako svatko ima različit odnos sa svojim kolegama, nemojte ni njima slati sadržaj s emotikonima dok god ih ne upoznate bolje.

2. Stvaranje izlika

Ako ste napravili pogrešku, onda jednostavno to i priznajte. Nitko nije savršen i sasvim je normalno da se pogreške događaju, stoga nema potrebe za stvaranjem besmislenih izlika. Također, nemojte biti jedna od onih osoba čiji nemarni rad dovodi do niza pogrešaka te onda izmišljaju bestidne izlike.

3. Nemarno odijevanje

Pravila odijevanja na radnom mjestu nisu više toliko stroga kao što su nekad bila, ali to ne znači da na posao možete doći bilo kako odjeveni. Uvijek biste trebali slijediti business casual stil, a ako niste sigurni, onda je svakako bolja opcija dotjerivanje, a ne skroz ležerno izdanje.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close