Film i TVZadarska županija

Natjecatelj iz Gospića nije poslušao publiku pa napustio kviz s 1000 kuna

U najnovijoj epizodi kviza ‘Tko želi biti milijunaš’ prvi je nasuprot Tarika sjeo sjeo Zadranin Jurica Bakmaz.


Magistar prava s trenutačnom adresom u Gospiću prvoga je džokera, pola-pola, iskoristio na pitanju za 8000 kuna kako bi saznao tko ili što je mjera svih stvari prema nauku sofista Protagore. Je li riječ o broju, bogu, čovjeku ili prirodi? Nakon džokerom sužena izbora na boga i čovjeka njegov je konačni odgovor bio čovjek.

Pozivom je zatražio pomoć na sljedećem pitanju za 16.000 kuna. Nije znao je li Porin, Nikola Šubić Zrinjski, Ljubav i zloba ili Ero s onoga svijeta opera koja je prvi put izvedena 43 godine nakon smrti njezina skladatelja. Džoker je sa sigurnošću rekao Porin pomogavši natjecatelju otvoriti pitanje za prelazak drugoga praga.

Na tom je pak pitanju trebao privesti osumnjičenog. I to za krađu “Mona Lise” iz Louvrea 1911. godine. Među ponuđenim su odgovorima bili Vasilij Kandinski, Marc Chagall, Paul Klee i Pablo Picasso.

Zamolio je publiku da mu pomogne svojim glasovima, a ona ih je najviše, 39 posto, dala Picassu. Kada je ustvrdio da mu nije pretjerano bila od pomoći, ocijenio je i da po njemu u “drugi krug” idu Chagall i Picasso.

Spreman kockati se kao konačni odgovor ponudio je Chagallovo ime te potom kviz napustio s 1000 kuna jer je publika ipak bila u pravu, javlja HRT.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: HRT

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close