DogađanjaVijesti

“Natenane” – novi singl tamburaškog sastava Behar

Tamburaški sastav Behar objavio je novu pjesmu, njihov drugi singl i spot “Natenane”, nedugo nakon proslave desetog rođendana osnivanja sastava.


Za pjesmu je zaslužan renomirani autor Mirko Šenkovski Geronimo, dok je aranžman složio Mirza Hadžiahmetović.

Nakon prošlogodišnjeg singla ‘Ludnica’ koji je publika odlično prihvatila, odlučili smo nastaviti s radom te snimiti novu pjesmu i videospot. ‘Natenane’ je naš poklon svima koji prate naš rad već deset godina. U tome nam je pomogao naš prijatelj, renomirani kompozitor i tekstopisac Mirko Šenkovski Geronimo, koji je autor teksta i glazbe. Pjesma nam se svidjela u trenutku kada smo čuli prvu demo verziju te smo odmah odlučili prionuti na posao. Nadamo se da će publika prepoznati naš trud te da će im svidjeti naš novi zvuk, rekli su dečki iz Behara.

Videospot je snimljen pod okriljem Produkcije Nova iz Đakova s kojom Behar započinje uspješnu suradnju. U spotu je pojavljuju članovi sastava te plesačica Martina Jelinić (Fitness centar Flow & Urban Heels), a snimljen je u Kazališno koncertnoj dvorani “Ivana Brlić Mažuranić”. Članovi sastava su: Josip Baboselac (bass), Bruno Colić (harmonika, klavijatura), Marko Ćosić (kontra, el. gitara), Josip Domorad (vokal, basprim), Damir Lasić (prim), Ilija Lilić (basprim), Karlo Kovačević (bubnjevi).

Behar je osnovan 2008. godine, a autorske pjesme počinju snimati 2016. godine. Od ostalih tamburaških bendova razlikuje ih jedinstveni spoj tambure s elementima pop glazbe.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close