Događanja

Nastupi za Novu godinu: Koji će izvođači najviše zaraditi?

Neki izvođači već su prije nekoliko mjeseci znali gdje će slaviti Novu godinu, a sada se lista i “popunila”. Tako je popularna Severina prije nego li se udala, već znala da će zabavljati sve okupljene za Novu na Stradunu u Dubrovniku. Osim nje, pjevat će i dubrovački bend Silente. Šuška se kako će za svoj nastup Severina dobiti 50 tisuća eura, a prije same proslave, u podne će zabavljati roditelje i djecu na dječjoj Novoj godini.


No neće Seve i najviše zaraditi. Od naših izvođača, najviše će izgleda unovčiti Tony Cetinski – no van granica Hrvatske. Tony će pjevati u hotelu u Crnoj Gori, a srpski mediji pišu kako će za nastup dobiti 60 tisuća eura.

Što se pak tiče nastupa na trgovima diljem Hrvatske, u Splitu nastupaju TBF, Sara Renar i Psihomodo Pop, dok će na obližnjem Hvaru nastupati Momčilo Bajagić Bajaga. Samo za njegov nastup navodno se izdvojilo 50 tisuća eura. U Šibeniku će nastupati Prljavo kazalište, Parni valjak u Rovinju, te Opća opasnost u Varaždinu. I u Rijeci će biti rock svirke – stiže Hladno pivo, te Neno Belan.

Zato će Jelena Rozga prvi put slaviti u Istri.

“Ovu Novu godinu dočekat ću u Poreču na trgu i sve stanovnike Poreča i njihove goste uvesti u Novu godinu ludo i nezaboravno. Obećajem ih najluđi provod uz obilje plesa, pjesma i smijeha. Bit će to noć za pamćenje”, rekla je Jelena za Index.

U Zagrebu će na glavnom Trgu pjevati Nina Badrić, gdje će joj se pridružiti i Vatra. Nini će to biti i prvi doček na Trgu bana Jelačića, a iza nje je prilično zanimljiva glazbena godina.

Što se tiče rekordera u regiji, u 2016. će bogatiji za 100 tisuća eura ući Zdravko Čolić koji će pjevati na glavnom trgu u Budvi u Crnoj Gori.

Ako još nemate planova za Novu godinu, gradski trgovi će izgleda biti puni. Uz zabavne melodije i dobro društvo, ne možete pogriješiti gdje god na kraju završili.

Tekst: index.hr


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close