Karlovačka županija

Nastavlja se tragični niz utapanja u rijeci Mrežnici

KOBNA RIJEKA

Nastavlja se tragični niz utapanja u rijeci Mrežnici, tako da policija ponovo javlja o pronađenim mrtvim tijelima, ovog puta u rijeci na području Donjih Dubrava.


Jučer, 24. lipnja policijski službenici su iz rijeke Mrežnice na području Donjih Dubrava izvukli dva tijela nepoznatih muških osoba”, izvijestila je jutros PU karlovačka.

Navodi se da u cilju utvrđivanja identiteta muškaraca i svih okolnosti nastanka ovog događaja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje. Mrežnica je postala kobna rijeka za migrante, a radi li se upravo o njima pokazat će istraga, piše KA Portal.

Nije ovo jedini slučaj. Dvojicu muškaraca, najvjerojatnije ilegalnih migranata, i 13. lipnja je odnijela rijeka Mrežnica u Svojićima.

Ta tragedija dogodila se pet dana nakon prve, a o utapanju dvojice imigranata policija je doznala od stranih državljana s kojima su dvojica nesretnih muškaraca i bili.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PU karlovačka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close