ScenaTechTurizam

Nastavlja se suradnja portala MojPosao i LIKACLUB-a

Suradnja portala MojPosao, načitanijeg portala za pronalaženje poslova u Hrvatskoj, i portala LIKACLUB, najčitanijeg ličkog nacionalnog portala u Hrvatskoj, nastavlja se.

Treću godinu zaredom, podrška s vijestima i informiranjem javnosti o poslovnim prilikama diljem Hrvatske, dijeliti će se na području Hrvatske i šire. Uspješna kategorija i serijal POSAO HRVATSKE koji se provodio više od godinu dana, pomogao je mnogim nezaposlenima u potrazi za poslom, a ovom suradnjom to će se dodatno poboljšati.

Nastavkom ove suradnje, čitatelji portala moći će svakodnevno pratiti nove oglase s portala MojPosao na LIKACLUB-u u obliku rotirajućeg widgeta, a MojPosao će promovirati aktivnosti i tekstove s područja rada na LIKACLUB-u na svojim kanalima.

Nadamo se da će ova suradnja nastaviti pomagati zajednici, kao što je to dosad bio slučaj. Sretno u potrazi za novim poslom!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close