Lifestyle

Nastavlja se projekt razminiranja poljoprivrednih zemljišta u Lici

U nastavak poslova razminiranja Ličko-senjske županije uvedeni su izvoditelji usluge razminiranja na poljoprivrednim površinama u Ličkom Ribniku i Ornicama na području grada Gospića i u općini Perušić na području Tromeđe i Bliznice u naselju Jurkovići .


Uskoro će uslijediti i uvođenje na ostalim ugovorenim površinama uslijediti.Inače tijekom ove godine osim na ove dvije lokacije razminiranje će se provoditi na još četiri.

Konkretno kada se radi o ovim novim lokacijama na kojima kreće razminiranje, na području Lički Ribnik i Ornice radi se o poljoprivrednim površinama površine većima od 4 milijuna četvornih metara , izvoditelj usluge razminiranja tvrtka ZELENI KVADRAT d.o.o. Lukarišće, s partnerima. Na području Jurkovića poljoprivredna površina veliko je 1,7 milijuna četvornih metara i razminirati će je tvrtka DOK-ING RAZMINIRANJE d.o.o. Zagreb, s partnerima.

Preostala 4 “posla” za razminiranje su: Poljoprivredne površine u naselju Agbabe i Čanak, površine 2.074.952 m2, izvoditelj usluge razminiranja tvrtka FAS d.o.o. Karlovac s partnerima, Poljoprivredne površine u naseljima Barlete i Bilaj, površine 1.532.605 m2, izvoditelj usluge razminiranja tvrtka EXPLORATOR d.o.o. Zagreb s partnerima, Poljoprivredne površine u naselju Donji Vaganac, površine 1.159.200 m2; izvoditelj usluge razminiranja tvrtka DETEKTOR d.o.o. Vukovar s partnerima i Poljoprivredne površine na području Obljajac te u naseljima Novoselija i Veljun, površine 169 m2; izvoditelj usluge razminiranja tvrtka COR d.o.o. Požega s partnerima.

Više na lika-express.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close