Turizam

Nastavlja se kampanja #DiscoverPlitvice, osvanuo novi plakat na D1 u Korenici

Turistička zajednica općine Plitvička Jezera nastavlja s promotivnim aktivnostima na području Općine. Digitalni kanali na kojima se radi već gotovo dvije godine, prikupili su nekoliko desetaka tisuća pratitelja na njihovim društvenim mrežama Visit Plitvice Lakes.

Facebook, Instagram i Twitter u turističkoj zajednici koriste za promociju posebnosti koje se nude u okolici preposjećenih Plitvičkih jezera, a valja naglasiti i da postoji aplikacija Plitvička jezera putem koje se može pronaći mnoštvo sadržaja, kao i smještaj i restorani.

Nastavak kampanje na društvenim mrežama širi se i u stvarnom svijetu, tako je uz pomoć Hrvatske turističke zajednice TZO Plitvička Jezera postavila već dva jumbo plakata na županijskim i državnim cestama. Prvi je bio u predsezoni u Vrhovinama, a sada je drugi na izuzetno prometnoj cesti D1 u Korenici. Poruka plakata je jasna – “istraži Plitvice” na hrvatskom, točnije #DiscoverPlitvice na engleskom. Nakon nekoliko mjeseci objavljivanja sadržaja na društvenim mrežama po kanalima “Visit Plitvice Lakes” uz hashtag #DiscoverPlitvice, iz turističke zajednice motiviraju posjetitelje da podijele s njima doživljaje.

#DiscoverPlitvice je dočekan s odobravanjem, a za naglasiti je da kampanja promocije ključnog hashtaga dosad nije zabilježena na području Ličko-senjske županije, ali i šire.

S obzirom da naša web stranica discoverplitvice.com ima velik broj posjeta i da na dnevnoj bazi primamo upite o Plitvičkim jezerima i goste upućujemo na razna mjesta, zaključili smo da bi bilo dobro pozvati turiste da podijele s nama svoje doživljaje. Naša domena web stranice, poručuje i ono u što sada hashtagom želimo uključiti turiste. – ističu iz  Turističke zajednice općine Plitvička Jezera.

S mjesta postavljenog plakata na državnoj cesti broj 1, prekrasan je pogled i na planinu Plješivica koja je još uvijek neistražen turistički potencijal ovih krajeva.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close