KarijeraIzdvojeno

Nastavlja se ciklus edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) u 2021. godini nastavljaju sa ciklusom dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi.


Županijska komora Otočac će edukaciju za područje Ličko-senjske županije održavati 29. i 30. travnja (četvrtak/petak) s početkom u 9 sati, u Novalji, u konferencijskoj sali Poduzetničkog inkubatora Ragan, Čiponjac sjever 3.

Podsjećamo da prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 3. prosinca 2019. godine sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

Obavezna je prethodna prijava online prijavnicom. Obzirom na važeće epidemiološke mjere broj mjesta je ograničen na 22 osobe, stoga je potrebno što prije izvršiti prijavu kako biste osigurali svoje mjesto.

Cijena za predstavnike tvrtki članica HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK i fizičke osobe cijena 300 kuna po polazniku, koju je potrebno uplatiti najkasnije dva dana prije održavanja edukacije. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close