Grad ZagrebZdravlje

Nastavlja se ciklus debata “Spikaonica” pod nazivom „Usudi se oduprijeti – Ima li zabave bez alkohola?”

Grad Zagreb u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar i Hrvatskim debatnim društvom organizira Ciklus debata/”Spikaonica”  pod nazivom “Usudi se oduprijeti – Ima li zabave bez alkohola?”


Cilj kampanje je podizanje svijesti mladih o štetnosti konzumiranja alkohola te promoviranje zdravih stilova života. Cjelokupna kampanja zamišljena je kao jedna od provedbenih aktivnosti u okviru Akcijskog plana suzbijanja štetne uporabe alkohola u Gradu Zagrebu za razdoblje 2013.-2016.g.
Prvi ciklus “Spikaonica” obuhvatit će 6 termina u srednjim školama Grada Zagreba tijekom ožujka i travnja ove godine, a namijenjen je učenicima drugih razreda srednjih škola. Debitirat će članovi Hrvatskog debatnog društva sa suprotstavljenim tezama o zabavi sa i bez alkohola. Svaka „Spikaonica” imat će svog ambasadora ( javnu osobu koja će govoriti o vlastitom iskustvu s alkoholom) te stručnjake koji će iz prve ruke govoriti o radu s mladima, prevenciji i liječenju ovisnosti.
Šesta debata/”Spikaonica” održati će se 04. svibnja 2016. godine u Geodetskoj tehničkoj školi, Avenija Većeslava Holjevca 15,  Zagreb, s početkom u 12.30 sati.
Sudjelovat će stručnjaci: dr. Boris Gracin, ispred Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar i Ivana Portolan-Pajić, dr. med., ispred Gradskog ureda za zdravstvo. Ambasadori ove „Spikaonice” bit će Ivana Marić i Dubravko Šimenc.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close