GlazbaVijesti

Naslovna pjesma hit serije Kumovi “Ti budi ti”u izvedbi Marka Škugora i klape Madre Badessa

Naslovna pjesma ”Ti budi ti” hit serije Nove TV ”Kumovi” spojila je šibenskog tenora Marka Škugora s autorima Tončijem i Vjekoslavom Huljić.


Ovdje se radi o obradi instrumentalne pjesme ‘Still Water’ koja izlazi na novom albumu ‘Mediteraneo’. Ta pjesma je savršeno sjela kao naslovna pjesma serije ‘Kumovi’. Napravio se samo manji aranžmanski zahvat, s tekstom Vjekoslave Huljić i sve se to glazbeno uobličilo kroz zvuk klape Madre Badessa. Time se uspješno glazbeno ilustrira Dalmatinska zagora koja je ujedno bila i inspiracija za seriju. Jako sam zadovoljan, serija mi je bila vrlo inspirativna jer je drugačija i s guštom ju pogledam”, izjavio je Tonči Huljić.

Mediteranskom zvuku naslovne pjesme ”Kumova” doprinio je i Marko Škugor koji kaže: ”Stvarno sam počašćen što mogu pjevati Tončijeve melodije i Vjekoslavine bezvremenske tekstove. Nadam se da je ovo jedan od takvih i stvarno mi je drago sudjelovati na ovom projektu’.’

U spotu za pjesmu “Ti budi ti” pojavljuju se i protagonisti serije, glumci Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev koje publika prati u ulogama Janka i Luce.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close