VijestiScena

“Naše malo misto” i “Velo misto” dobili nastavak – Bobo i Saša Antić snimili “Uvelo misto”!

Nakon zanimljivog dueta “E moj Damire” s kojim su se predstavili na Zagrebačkom festivalu, Bobo i Saša Antić snimili su spot za novu pjesmu “Uvelo misto” s kojom su nastupili na ovogodišnjem Splitskom festivalu.


Ova interesantna skladba predstavlja mješavinu hip-hopa i mediteranskog glazbenog izričaja te aludira na sve veći odlazak mladih ljudi u inozemstvo, posebno u Irsku, čime njihova rodna mjesta ostaju napuštena i uvela. Iako ovu pjesmu naočigled karakterizira tužna tematika ona je u samom spotu predstavljena na duhovit način s neočekivano optimističnim krajem.

Osim što je “Uvelo misto” autorski duet, pjesma je nastala u producentskoj suradnji Gorana Martinca i Predraga Martinjaka Peggyja. Za redateljski i scenaristički dio spota pobrinuo se Sven Čustović.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close