Lifestyle

Podmukli trikovi trgovaca u blagdansko vrijeme

Počelo je počelo… Iako se većina ljudi veseli blagdanskom razdoblju, jedna “kategorija” veseli se duplo više. Riječ je, naravno, o trgovcima koji u ovo doba godine zadovoljno trljaju ruke i maštaju o tome koliko će sjesti na njihov račun do kraja godine.


Trgovački marketinški trikovi i taktike razrađene su po najsitnijih detalja pa vodite računa o tome, mislite li živjeti i preživjeti i siječanj 2017. godine…dakle otvorite oči i dobro obratite pozornost na ove “navlakuše”.

1. Opuštaju vas odabranom glazbom

Glazba utječe na raspoloženje, a ako negdje u pozadini netko pjeva kako ste vi “sve što želi za Božić” ili da “vozi kući za Božić” ili da vam je “prošlog Božića darovao srce”, bit će vam tako ugodno i romantično i nedvojbeno ćete se u tom dućanu zadržati duže!

2. Koriste mirise, da vas natjeraju da potrošite više.

Dok s glazbom utječu na sluh, koriste i mirise kako bi utjecali na vaš njuh. Trgovci dućane pune mirisima cimeta i borova, zbog čega se osjećamo ugodno i opušteno. Posljedica: u trgovini ostajemo dulje, pa samim time i trošimo više, dakako.

Više na slobodna-dalmacija.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close