VijestiSportScena

Naš poznati pjevač jedan od natjecatelja na Rally utrci u Svetoj Nedjelji!

Ostvariti dječje snove ideal je svih nas. Kada to uspijemo, nitko sretniji. Upravo to pošlo je za rukom glazbeniku koji je autor nekih od najljepših ljubavnih stihova. Osvjedočeni romantičar, on je i veliki ljubitelj svijeta oktana, motora i automobila.


Sandija Cenova uskoro ćemo gledati u sasvim novoj ulozi rally vozača. Nije riječ o tek promotivnom triku, mjestu suvozača ili turističkoj vožnji. Sandi će se službeno natjecati na najprestižnijoj međunarodnoj oktanskoj manifestaciji ‘Rally Show Santa Domenica’, u Svetoj Nedelji.

Šodericom Savršćak, Sandi će ‘juriti’ automobilom Mitsubishi Lancer Evo IX.  U društvu jedne od najboljih domaćih rally vozačiča, Lane Sutlović, koja će mu biti suvozačica. Show se održava od 23. do 25. studenog koji je i najposjećeniji rally show na ovim prostorima.

Ovo je jedna od stvari o kojima sam od djetinjstva sanjao, jednostavno ispunjenje dječjih snova. Nekako se poklopilo da sam ovo ljeto upoznao ekipu koja živi rally i među njima je Lana Sutlović, druga najuspješnija žena u domaćem rallyju. Pokazala mi je kako stvari funkcioniraju. Meni je najvažnija nova informacija bila da se rally može voziti i s iznajmljenim automobilom. Ovim putem zahvaljujem i sponzorima što ću ostvariti svoj san. Cijeli sam pod dojmom jučerašnjeg testiranja automobila s kojim ćemo se natjecati. Mogu samo reći da sam oduševljen, ništa se ne može usporediti s vožnjom pravog sportskog automobila. To je dimenzija za sebe., istaknuo je ovom prigodom Sandi.

Adrenalin ga kaže, puca na najjače, a ne krije ni očekivanja od trodnevnog oktanskog cirkusa u Svetoj Nedelji. Utrci ne mogu odoljeti ni svjetski poznati europski vozači, dok je domaćim posadama to prigoda za dokazivanje.

Očekujem da se dobro zabavim, ali i da vidim koliko možemo biti brzi. Jer kao i svi, kad smo gledatelji, mislimo, nije to ništa, mogu i ja to, ali kad sjedneš za upravljač, stvari se drastično mijenjaju. Istodobno, ovaj termin rallyja mi je super došao, jer mi je dvanaesti mjesec prepun poslovnih obveza. Nakon ovoga mogu sretan i s veseljem dočekati advenstke glazbene čarolije.

Kako će se Sandi Cenov uz podršku Lane Sutlović snaći na Rally Showu Santa Domenica i znači li ovo uz već poznatu odličnu glazbenu i još jednu novu karijeru, tek se može nagađati.


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close