VijestiScena

Narcis Vučina snimio spot za pjesmu “Zlatne suze”

Cijenjeni kantautor Narcis Vučina snimio je drugi spot za pjesmu s albuma ‘Poezija i šansona’ koji je u travnju ove godine objavljen u nakladi Croatia Recordsa.


Riječ je o spotu za pjesmu ‘Zlatne suze’ koju je Narcis uživo izveo i na ovogodišnjem Chansonfestu, a u pjesmi i spotu Narcisu su se pridružili proslavljeni glumac Zijah Sokolović i jedan od najboljih domaćih pijanista, Matija Dedić. Pjesma ‘Zlatne suze’ originalno je snimljena 1975. godine, a napisali su je Narcis Vučina i Duško Trifunović.

Redatelj spota je Dinko Pasini, a spot je, baš kao i prethodni, ‘Svijet se dijeli na dvoje’, sniman u Polukružnoj dvorani Teatra &TD u Zagrebu.

Narcis Vučina cijeli je svoj život posvetio glazbi. Završio je Filozofski fakultet i stekao titulu profesora engleskog jezika, a u Muzičkoj školi završio je violinu. Radio je na TV Sarajevo kao muzički urednik i surađivao s mnogim popularnim imenima tadašnje glazbene scene. Tih 70-ih godina započinje samostalnu pjevačku karijeru, surađuje s Duškom Trifunovićem na poetsko – glazbenim večerima, pojavljuje se na mnogobrojnim festivalima, a 80-ih počinje pisati pjesme i za druge izvođače. Mnogo puta su njegove pjesme nagrađivane. Značajan uspjeh postigao je i u Danskoj. Narcis Vučina trenutno piše nove pjesme, kako za sebe tako i za druge, a vrijeme će pokazati da li ćete neke od njih i vi zavoljeti i rado pjevušiti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close