Lifestyle

Napušene OVCE? I to je moguće u Velikoj Britaniji

Nepoznati počinitelj odbacio je drogu vrijednu nekoliko tisuća funti, a životinje su nakon neočekivanog obroka počele posrtati. Stado ovaca u britanskoj pokrajini Surrey popaslo je marihuanu vrijednu nekoliko tisuća britanskih funta, objavio je u subotu britanski list Telegraph.

Životinje su počele posrtati nakon što su prožvakale sedam vreća ove droge koju je nepoznati počinitelj odbacio u polje na kojem su bile na ispaši.

Policija neće podnositi prekršajne prijave protiv životinja zbog uživanje droge, prenosi britanski list ali će se ozbiljno potruditi pronaći osobe koje su odbacile drogu, iako će to biti izazov, priznaje policija, jer su ovce pojele gotovo sav dokazni materijal.

Policija procjenjuje vrijednost droge (sedam vreća marihuane) na 4000 britanskih funta (oko 40.000 kuna).

Upraviteljica farme Nellie Budd kaže kako se ovce nisu nakon obroka baš izvalile na leđa sa sve četiri u zrak ali su vjerojatno patile od navale osjećaja gladi koji prati uživanje marihuane.

Druge nuspojave nisu uočene kod životinja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close