VijestiZdravlje

Napunite baterije za vrijeme blagdana

Nemojte ni pomišljati na silne obaveze koje ste planirali obaviti za vrijeme blagdana. Kako biste napunili baterije te se odmorni vratili na posao, pripremili smo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da umanjite obaveze, a povećate kvalitetno vrijeme rezervirano za uživanje i opuštanje


Vrijeme je željno iščekivanih blagdana, dana ispunjenih druženjem s najmilijima i uživanjem u ukusnoj hrani za dušu. Bez obzira koliko žudimo za predahom od poslovnih obaveza, rijetki su oni koji će slobodne dane uistinu iskoristiti za odmaranje i opuštanje od nakupljenog stresa.

Mnogi će blagdane provesti obavljajući poslove koji su zbog svakodnevnih obaveza stavljeni na čekanje, poput čišćenja podruma, garaže ili tavana, rezanja živice ili farbanja ograde, dok će drugi dane provoditi u kuhinji pripremajući blagdanske zalihe kolača i francuske salate. Privatnici će pod izlikom da posao ne čeka, vrlo vjerojatno pregledavati e-mailove i raditi od kuće, iako je svima ponekad potreban predah.

Blagdani su vrijeme uživanja u obitelji, ali i vrijeme za opuštanje i, kao takvo, trebali bi ih iskoristiti za punjenje baterija kako bi na posao stigli odmorni i spremni za nove radne pobjede. Trebali bi pronaći način kako da izbalansirate blagdanske obaveze i odmor, te istinski uživate u danima koji slijede.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close