VijestiTech

Napravite sami klima uređaj u svom domu

Ljetne vrućine sve su nepodnošljivije i život bez klima uređaja postao je nezamisliv. Ukoliko vaše financijsko stanje nedozvoljava kupovinu klima uređaja, portal x-ica savjetuje ga možete sami napraviti.


Klima uređaj trenutno je najtraženiji i najpopularniji kućanski uređaj u ovim paklenim vrućinama. Većina stanovništva ima ugrađen uređaj u svom domu, ali ima i onih koji si to ne mogu priuštiti.

Uz ovaj trik i vi ćete se moći rashladiti, doduše ne kao s pravim klima uređajem, ali će vam sigurno puno pomoći.

Što trebate napraviti?

U ručnik umotajte bocu s vodom koju ste prethodno držali u zamrzivaču, ili u ručnik stavite kocke leda. Nakon toga ručnik stavite na štap, kuhaču ili neki drugi predmet u kući. Štap stavite na naslone između dvije stolice, ili ručnik okačite na čavao, a potom usmjerite ventilator da puše direktno u njega. Za samo nekoliko minuta osjetit ćete da je u prostoriji puno hladnije i ugodnije.

Naravno, ne zaboravite pod ručnik podmetnuti veću posudu u koju će kapati voda.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: x-ica | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close