Film i TVIzdvojeno

Napeto na Milanovoj farmi: Ruža podbada, ali ni Renata joj nije ostala dužna

Osvanuo je još jedan nad na imanjima farmera, a na rasporedu su bili prvi seoski zadaci…


A na Milanovu imanju Renata je prva ustala i s njim popila kavu, dok su ostale dame još spavale. Ubrzo im se pridružila i Ruža…

Renata je požurila malo na kavicu i doručak… Trebala je pozvati i nas… Možda je to neka njezina taktika, osvajanje”, komentirala je.

Hrkala si cijelu noć, čula sam te”, vratila je lopticu Renata, dok se Ruža opravdavala kako to nije istina.

Na doručak se spustila i Mirjana u Milanovoj trenirci: ”Malo sam mu čeprkala po ormaru, baš mi dobro stoji”.

Cure zasukale rukave

Milan ih je obavijestio kako će danas hraniti ovce i patke, a Ruža ih je iznenadila informacijom kako nikad u životu nije vidjela ovcu. ”Ma laže, laže! Ruža je tamo odnekud sa sela”, nije vjerovala u to Renata.

Iskrice su prerasle u pravu svađu. ”Renata, uplašit će te se kokoš”, nastavila je Ruža s podbadanjem, ali ni Renata joj nije ostala dužna.

‘Ja nju ne doživljavam. Ima problem sa mnom, opsjeda me. Non-stop mi visi za vratom. Ako hoćeš rat, pa nije problem. Ja se iz ovako osjećajne, mirne, povučene žene pretvaram u zvijer. Meni nije problem, ali tebi će biti gadno”, nije se dala Renata, a farmer je samo sa strane mirno promatrao raspravu.

Te ovce su se uplašile Ruže pa su počele skakati jedna na drugu. Izginut će ako treba, samo što dalje od Ruže”, Renata je i dalje nastavljala igru pa iskomentirala svoje suparnice, ‘‘Lani su bile lubeničarke, sad su čobanice”.

A kakve još sve seoske avanture očekuju farmere i njihove odabranice, doznajte već u ponedjeljak od 21.20 sati na RTL-u.


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close