Vijesti

Nakon zdravih smoothia, Gospićani “odradili trening” s Mariom Valentićem

Sudeći prema pristiglim fotografijama na mail redakcije, Mario Valentić okupio je brojnu publiku svih dobnih uzrasta koji su sa zanimanjem slušali o zdravim navikama u životu; prehrani, zdravlju i tjelovježbi.


Radionica i interaktivno predavanje na temu “HealthyFit by Mario Valentić” čiju smo najavu objavili prije nekoliko dana, potaknula je mnoge Gospićane da saznaju više o pripremi smoothia i energetskih pločica, a nakon degustacije odradili su i zajedničku tjelovježbu vitalnosti.

Mario Valentić, široj javnosti poznat kao televizijski glumac i voditelj, ali i kao javna osoba koja svojim nastupima inspirira i motivira ljude na osobni rast i razvoj u pogledu treninga, prehrane i zdravlja.

Kroz „HealthyFit“ Valentić ističe važnost zdravog i kvalitetnog načina života, podučava i podsjeća na važnost integriranja tjelovježbe i zdrave prehrane u svakodnevici, također aktivno radi na osvještavanju vrijednosti koje čovjek u ubrzanom načinu života često zapostavlja, a jedna od njih je kvalitetno opuštanje.

Gospićani su tako imali priliku zabaviti se i opustiti te naučiti ponešto o zdravim napitcima, kvalitetnim međuobrocima i načinima života.


 

 

Foto: KIC Gospić

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close