SportKarijera

Nakon više od 300 dana na turnirima diljem svijeta Lucija Ćirić-Bagarić konačno će zaigrati u domovini

ČEKA JE ZAGREB LADIES OPEN

Lucija Ćirić-Bagarić, mlada hrvatska tenisačica 451. na WTA ljestivici, upravo je sletjela iz francuskog Marseillea u Zagreb kako bi se pripremila za sutrašnji me,č kojim otvara svoj nastup na Zagreb Ladies Openu.


Ždrijeb turnira odlučio je kako će se u prvom kolu susresti s Hrvaticom Antoniom Ružić, trenutno 214. tenisačicom svijeta.

Mlada Dubrovkinja Lucija više od 300 dana godišnje putuje po turnirima boreći se hrabro i ustrajno pobjedama za nove bodove. Sjajnom igrom Lucija je zaokupila pažnju sportske javnosti još kao juniorka. Svoj talent pokazivala je izvrsnom pojedinačnom igrom, kao i u parovima na velikim turnirima diljem svijeta, te na prestižnim Grand Slamovima na kojima je došla do polufinala parova na Wimbledonu i Roland Garrosu. Prošle sezone ova mlada tenisačica ostvarila je veliki skok popevši se za preko tisuću mjesta na WTA ljestvici. Posebno je igrom briljirala u drugom dijelu sezone osvojivši ITF Heraklion u Grčkoj, te dva puta ITF Oberpullendorf u Austriji. Lucija je ove godine zaigrala i za seniorsku reprezentaciju hrvatske i tako se još jednom pokazala kao veliki potencijal hrvatskog tenisa pred kojom je sjajna profesionalna karijera.


 

Komentari

Komentara


Foto: PROMO

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close