KolumneScena

Nakon snimanja filma u Hrvatskoj, glazba za novi WINNETOU snima se u Njemačkoj

Nakon što su prošle godine HAVC (Hrvatski audiovizualni centar), Alex produkcija i Rat pack produkcija iz Njemačke, uspješno snimili filmove za kadrove novih nastavaka Winnetoua, u postupku montaže snima se i glazba za film.

Podsjetimo, riječ je o filmu koji govori o indijanskom poglavici iz plemena Apača kojeg je u svojim romanima opisivao njemački književnik Karl May. Od tri filma koja su u planu, svaki će trajati po 90 minuta.. Glazbenu podlogu snima Njemački Filmski orkestar Babelberg.

U ovom projektu dosad je sudjelovalo oko 70% hrvatskih filmskih djelatnika i preko 5000 statista. Poslušajte dio sa snimanja glazbenog dijela filma!

Deutsches Filmorchester Babelsberg…und am Ende werden noch verschiedene Streicher-Sätze fürs Promo eingespielt! :-)#Winnetou #Winnetou2016 #DeutschesFilmorchesterBabelsberg

Posted by Winnetou on 3. ožujka 2016

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close