Nakon Rijeke – Big Gala Show sa svim pobjednicima u Zagrebu!

Tena Brnad

Drugu godinu zaredom, jedini burlesk festival u Hrvatskoj – veliki Hrvatski burlesk i kabaret festival privukao je brojne znatiželjnike i fanove burleske u Rijeku, na botel Marina, a nakon tri dana, festival ulazi u svoje veliko finale 27. svibnja na eventu Big Gala koji se održava u Zagrebu u klubu Diana, u Ilici 8.


Na Big Gala showu će se zagrebačkoj publici po prvi put predstaviti pobjednici sve tri večeri 2. Hrvatskog burlesk i kabaret festivala u Rijeci, uz vodstvo Celeste de Moriae, producentice Festivala i sjajne hrvatske burlesk performerice koja je posljednjih godina obišla cijelu Europu sa svojim nastupima.

Tijekom tri dana održavanja 2. Hrvatskog burlesk i kabaret festivala u Rijeci, od 24. do 26. svibnja, botel Marina ugostio je poznate zvijezde burleske među kojima su Aurora Galore iz Velike Britanije, Domino Barbeau i Pi the Mime iz Velike Britanije, Miss Botero iz Francuske i mnoge druge performere, a odražana su i tematska natjecanja “Best of Boylesque”, “Let the Tassels Rumble” s odabirom najbolje neo burleske, a posjetitelji su mogli uživati i u radionicama u kojima su učili male tajne zavodljive burleske.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: press HBKF

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u