VijestiScena

Nakon Joleta i Lidije Bačić, Luka Basi snimio duet s ljubavnicima!

Manje od godinu dana bilo je potrebno Luki Basiju da hitovima ‘Nisam ja od jučer’ koji je snimio s Joletom i ‘Solo’ s Lidijom Bačić, osvoji publiku i postane jedan od najperspektivnijih izvođača na hrvatskoj glazbenoj sceni.


Status mladog i talentiranog izvođača potvrdio je i nastupom na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama na kojem je izveo pjesmu ‘Kombinacija’ koja je u kratkom roku zabilježila preko 600.000 YouTube preslušavanja. Njegov četvrti singl zove se ‘Moja’ i snimljen je u suradnji sa zagrebačkim bendom Ljubavnici.

‘Poslije dueta s Joletom i Lidijom Bačić nedostajala mi je samo suradnja s grupom. Drago mi je što smo napravili duet s Ljubavnicima, ne samo zbog toga što mi je pjesma vrlo draga nego što je ekipa odlična. Mario, mladi pjevač i autor, postao mi je pravi prijatelj i energija u bendu je izuzetna. Pjesmi i video spotu veselio sam se kao dijete Božiću i nadam se da će doživjeti uspjeh kao i moji prošli singlovi’, izjavio je Luka.

Tekst i glazbu za ‘Moju’ napisao je frontmen Ljubavnika, Mario Regelja, dok produkciju i aranžman potpisuje ekipa Raay Music-a (Raay i Krešimir Tomec) koja je radila na hitovima ‘Solo’ i ‘Nisam ja od jučer’. Video produkciju spota ovoga puta potpisuje Karo Media. ‘Čim sam čuo Luku, znao sam da bi se naši glasovi super spojili u ljubavnoj pjesmi koju sam napisao. Radujemo se da će ljudi prihvatiti singl ‘Moja’ i veselimo se svim nastupima koji nas očekuju’, rekao je Mario.

Singl ‘Moja’ osvojit će vas plesnim ritmom koji lako ulazi u uho, a ženski dio publike sigurno neće ostati ravnodušan kako na talent mladih glazbenika, tako i na njihovu karizmu i šarm. Vjerujemo da je riječ o novom hitu koji će zavladati našim eterom i steći popularnost publike u regiji.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close